Aangezien hotelgasten in deze tijd wat minder activiteiten kunnen ondernemen, organiseert Hotel Restaurant Oud London op een aantal zaterdagen een ‘Cressperience’ & Wijnproeverij.
Trek een cirkel om Zeist met een diameter van zo’n 60 kilometer en daarbinnen vind je de mooiste plekken waar met passie in en met de natuur wordt gewerkt om schitterende producten van eigen bodem te maken.
Onder het mom van ‘experience the world of plants’ maken de gasten kennis met de mini-groenten en eetbare plantjes van Koppert Cress. Een echte smaaksensatie volgens de aanwezigen. De reacties van gasten zijn erg positief: “Leuk en leerzaam, maar vooral lekker!”
Tevens verzorgt de sommelier van Oud London een interessante wijnproeverij met Nederlandse wijnen van het prijswinnende Betuws Wijndomein. De witte wijn ‘Cuvee Oud London’ die de medewerkers van het hotel samen met Diederik Beker van het Wijndomein maken, wordt natuurlijk ook geproefd. Uiteraard coronaproof en op inschrijving.