Bistro LOF, onderdeel van ons culinaire landgoed, verwelkomt per 1 juli 2025 Zoë en Ralph Jonker. Zoë als Chef en Ralph als Allround Manager gaan hun passie voor verfijnde gastronomie en gastvrijheid inzetten in onze bistro.
Ralph Jonker opende in 2007 Restaurant Sal do Mar. Zoë Jonker trad in 2014 toe tot het team. De getalenteerde Chef werkte voorheen in topzaken als Ciel Bleu**, The Jane** en Oud Sluis***, wat haar in 2020 de Gault & Millau erkenning “ontdekking van het jaar” opleverde. Zoë staat bekend om haar verfijnde techniek en gedurfde smaakcombinaties, hetgeen haar tot een succesvolle Chef heeft gemaakt. Ralph Jonker heeft ruime ervaring als gastheer en sommelier en zorgt voor een onvergetelijke gastbeleving.
"Wij geloven in het delen van smaakbelevingen. Bij Bistro LOF willen we dat onze gasten niet alleen genieten van lekker eten, maar ook een ervaring beleven die hen bijblijft. We gaan voor de balans in smaken en beleving” vertelt Zoë. Ralph voegt toe: “De gastbeleving is net zo belangrijk als het gerecht zelf. Ik zal, samen met Restaurant Manager Ranca Holtel en het gehele Bistro LOF team, onze gasten in de watten leggen.”
In de bistro kunnen gasten kiezen uit gerechten van het à la carte menu of voor het wisselende 3-gangen menu, dat wisselt met de seizoenen. Bistro LOF is dé perfecte plek voor liefhebbers van puur en eerlijk eten, met een moderne en warme inrichting die uitnodigt tot uitgebreid tafelen of een zakelijke lunch of diner.
🍷👉 Kom vanaf 1 juli proeven, ontdekken en genieten in Bistro LOF, op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen
Deel dit bericht: