De Limburgse ondernemers Giuliano Bruno (Group Bruno en Restaurants Giuliano), Jos Haumont (Zaakvoerder Immo Haumont en Woodmanager Nordbord) en Luc Didden
(Zaakvoerder Didden BV gereedschappen en Grobelco BV) nemen Hotel Restaurant Mardaga in As over.
Het Hotel en Restaurant Mardaga, gelegen aan de Stationstraat 121 in As is al meer dan 112 jaar een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg. Tegenover het hotel ligt het oude station van As en is een toegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen.
Dit viersterrenhotel biedt de rust, charme en gezelligheid van een familiehotel. Bovendien kreeg het in 2014 een volledige facelift. Alle achttien kamers, het restaurant en de bar werden grondig vernieuwd. Het hotel heeft ook twee uitgeruste vergaderzalen ter beschikking en is eveneens geschikt voor vergaderingen, seminaries en workshops. Het restaurant heeft een score van 14/2O in de Gault & Millau gids.
De nieuwe uitbaters willen nadrukkelijk Ludo, Christine en Maxim Geurden bedanken. Sinds 2006 runden zij Mardaga met hart en ziel. Ludo is momenteel nationaal voorzitter van Horeca Vlaanderen en lid van de raad van bestuur van Toerisme Limburg, hij zal bestuurder worden in verschillende horeca ondernemingen en Maxim zal zijn toekomst zien in het uitbouwen van de wijnhandel ‘Grapes House Of Wines’.
In Mardaga ervaart u de echte Limburgse gastvrijheid. Met respect voor de jarenlange traditie willen de nieuwe uitbaters verder gaan. Het restaurant zal een nieuwe start maken en resoluut gaan voor de betere Belgische keuken en Franse Cuisine Parisienne.