Combineer de oer-Hollandse boulevard van Scheveningen met Zuid-Amerikaanse sferen en u krijgt een onvergetelijk evenement. EVE Scheveningen maakt het mogelijk. Van zakelijke bijeenkomsten tot informele events – uw meeting wordt hier een daverend succes. MicePro sprak met Herman Smit, directeur van EVE Scheveningen, over de vele mogelijkheden van deze spiksplinternieuwe locatie die nu al een succes is.
Het pand van EVE Scheveningen is een prachtig pand in de vorm van een golf, gelegen op de kop van de beroemde boulevard. EVE Scheveningen ging op 14 juni dit jaar open en is nu al een geliefde locatie voor zakelijke bijeenkomsten en spetterende feesten.
Ibiza-style Scheveningen
Bij EVE Scheveningen waant u zich in Latin sferen. De menukaart, de muziek – alles ademt de relaxte sfeer
van Zuid-Amerika. Of van Ibiza, zo u wilt. “Beneden is alles al helemaal klaar,” zegt Herman. “In het restaurant
is ruimte voor 500 gasten. En natuurlijk is de ruimte flexibel te gebruiken. Na een diner de voetjes van de vloer? Geen punt, dat wordt zo geregeld. En natuurlijk hebben we goede DJ’s. Beleef het clubgevoel bij EVE Scheveningen.” Boven gaat binnenkort nog een tweede ruimte open, waar u met 100 genodigden terecht kunt. Het uitzicht over de Noordzee én de boulevard is fenomenaal. Vanzelfsprekend heeft u ook hier het rijk alleen: EVE Scheveningen boekt u altijd exclusief. De locatie is perfect voor vergaderingen, borrels, productlanceringen – hoe gaaf zijn die met de Noordzee als decor?
Proef Zuid-Amerika én Azië
EVE Scheveningen weet u als geen ander culinair te verleiden én te verrassen. De keuken combineert de temperamentvolle smaken van Latijns-Amerika en de verfijnde touch van Azië. Geniet van een lichte lunch
of een uitgebreid diner en natuurlijk een spannende cocktail. U proeft in elk gerecht de passie. Herman Smit heeft een passie voor Scheveningen. Nadat hij de Pier definitief weer vitaal heeft gemaakt, is ook EVE Scheveningen van start gegaan. “We willen – samen met andere ondernemers – de glans van de boulevard en de grandeur van Scheveningen verder vergroten. We hebben goud in handen en willen dit samen met onze gasten laten shinen.”